Vi tilyder voks over det hele udover brazilian waxing.

Voksbehandlinger

Er du træt af konstant at skulle barbere dig rundt omkring på kroppen? Så bør du overveje at prøve en voksbehandling. En voksbehandling er nemlig en skånsom form for hårfjernelse, som efterlader huden blød og fri for hår. 

Hvad er voksbehandling? 

Voksbehandling er en form for hårfjernelse, som både er mere skånsomt for huden end barbering med en skraber, såvel som at det er langt mindre tidskrævende. Dette skyldes nemlig, at det tager længere tid for hårene at gro tilbage efter en voksbehandling, da hårenes rødder hives med ud sammen med hårene. Dette har desuden også den effekt, at hvis du jævnligt bliver vokset, så vil din hårvækst med tiden blive nedsat på de behandlede områder. 

Hvordan foregår en voksbehandling?

Måden, hvorpå en voksbehandling foregår, varierer fra sted til sted. Dog er der nogle gængse ting, som ofte går igen. F.eks. kan du allerede inden behandlingen forberede dig ved at peele f.eks. dine ben et par dage før. 

Til selve behandlingen bliver der smurt varmt voks på det område af din krop, som skal behandles. Herefter får voksen lov til at tørre ind, førend det fjernes i én hurtig bevægelse. På denne måde bliver hårene fjernet sammen med voksen. Denne metode gentages, indtil den ønskede mængde hår er fjernet. 

Efter behandlingen bør du undgå at barbere dig med en skraber, da det ødelægger rytmen i hårvæksten indtil din næste voksbehandling.  

Hvor længe holder en voksbehandling?

En voksbehandling holder i gennemsnit 4-6 uger, førend de fjernede hår igen er vokset ud til deres fulde længde. Mange mennesker vælger dog at blive vokset ca. hver 4 uge for at holde hårvæksten nede. På den måde når hårene altså ikke at blive alt for lange inden den næste voksbehandling. 

Dog kommer det også helt an på den enkelte persons hårvækst. Nogle mennesker vil opleve, at de har brug for at blive vokset oftere, da de har en hurtig hårvækst, imens andre sagtens kan vente flere uger, førend de igen får brug for en behandling.Der er altså masser af fordele at opnå, når du vælger at få voksbehandlinger.