Cucú Studios er en vegansk beauty klinik og akademi fokuseret på bæredygtighed. 

Klinikens vision og mission er at opnå og tilfredsstille kundernes behov og ønsker i takt med den kunstneriske side af skønhed gennem ekspertise og vejledning.
Vi fokuserer på bæredygtighed i anvendelsen og udvælgelsen af vores produkter, med certificerede og trænede medarbejdere indenfor deres område.

Cucú Studios blev i sin tid kendt for at have et friskt perspektiv og en metode til påføring af lash extensions, som adskiller sig fra de eksisterende. 
Vi er også de eneste i Danmark der tilbyder Lash Extensions på medlemskab. Udover rene og sunde behandlinger, bruger vi eyelash extensions og bryn styling til at rette asymmetrien i ansigtet og øjnene.

Ud fra dette koncept med kunden og en vidensmæssige dybe ulig nogen anden i fokus træner Teodora alle sine medarbejdere og underviser i det i sine kurser og coaching sessions. 

Teodora Cucu er stifter, ejer og educator hos Cucú Studios.

Hun blev i 2019 og 2020 Lash Bar Pro Ambassadør som den eneste i Jylland. Hun rejste til forskellige lande for at opnå den bedste uddannelse og konkurrencer i dag indenfor skønhed og vippeteknik. Derudover har hun en BA i design og business og en BA i Iværksætteri og Innovation i Danmark. I 2023 blev vi features i ALT for Damerne for fores unik forretningsmodel. Læs nedrunder 

Teodora har følgende kurser i baggagen:

– Elleebana Masterclass 

– BA Iværksætteri & Inovation Erhvervsakademi BAAA

– Stylist Masterclass 2023

– Mie Artistry Lash Lift Masterclass Copenhagen

– 2019 Lash World Cup

– LashBar Academy 

– Maven Artistry

– Soph Academy

– Beauty Center Academy

– Ilbah Ateliers Academy

– CND Academy

– BA I  Design & Business  – VIAUniversity

Hun er kendt for at have sans for et frisk perspektiv og gennemført design. Hun stræber for sund påføring og detaljeret omsorg. Med hvert besøg tilbyder hun en unik oplevelse.

Med en klar passion for sit arbejde, er hun opmærksom på at opdatere produkterne og teknikkerne. Dette er med til at give hendes kunder den bedste kvalitet og service, samt give hendes elever det bedste uddannelsessted indenfor vipper, bryn og make-up.

Som side-job udvikler hun egne vippeprodukter og tøj under hendes eget brand, der kan findes i klinikken. 

Hun tilbyder: Single, Hybrid og Volume Eyelash Extensions, Keratin Lash & Brow Lift, Brow Styling, CND Shellac Manicure,  Make up, Hår Styling og Opsætning Kurser, Mentoring & Træning. 

CUCÚ STUDIOS, MIN SUCCES STORY– eksklusiv snak med Teodora Cucu

For 12 år siden, med en baggrund i IT, flyttede Teodora fra Rumænien til Danmark for at læse Fashion Design, og for at gøre sin drøm om at arbejde med design til virkelighed. Men kort efter, at hun havde afsluttet sin bachelor, fangede skønhedsbranchen imidlertid hendes opmærksomhed.

” Jeg skabte et stærkt community og adgang til skræddersyede skønhedsbehandlinger og design “

At arbejde med skønhed, var nemlig noget, der altid var kommet let til Teodora. Så hun kastede sig ud i det. Faktisk var hun hele turen rundt som både stylist, frisør, negletekniker, vippetekniker og makeup artist, og har i dag mere end 15 kurser og diplomer på ærmet.

Cucú Studios er nemlig ikke bare den eneste klinik i Danmark der tilbyder skønhedsbehandlinger på abonnement, men også den første på verdensplan.

I 2019 åbnede hun dørene til sin helt egen veganske og miljøvenlige klinik med både akademi og bæredygtig produktudvikling i hjertet af Aarhus, Cucú Studios. Her har hun sidenhen skabt et stærkt community med adgang til alt fra skræddersyede skønhedsbehandlinger til design.

Teodora nåede end ikke at have åbent mere end et par måneder, før hun blev nødt til at ansætte sin første medarbejder. Der var ganske enkelt for mange kunder i biksen. Medarbejder nummer to kom ikke længe efter osv. Og det har krævet sin kvinde at jonglere rollerne som både behandler, designer og leder.

”Jeg tror stærkt på, at med de rigtige værktøjer, kan man alt. Og hvis Jeg kunne gøre det her i et nyt land, helt alene og med de udfordringer, der kommer med, så

kan du også!” understreger hun.

Af samme årsag kastede hun sig også hovedkulds ud i ledelseskurser og deslige sideløbende med at hun har bygget et stærkt koncept op med en forretningsmodel, der adskiller sig fra resten af skønhedsbranchen.

Total makeover STUDIO

Derudover har Teodora også stiftet tøjmærket baseret på circular economy, Teodora Cucu, som hun selv designer og producerer og som ligeledes sælges i klinikken på Stadion Allé 13 i Aarhus. Formålet med det er at give kvinder det, hun selv kalder for en top-to-toe-oplevelse.

Succesen med klinikken har givet Teodora Cucu blod på tanden og mod på at begive sig ud på flere spændende eventyr, hvor særligt iværksætteri har været nøgleordet.

”Hemmeligheden bag min succes som erhvervsdrivende har været stamina og modstandsdygtighed, og også stor støtte fra en ekstremt loyal kundekreds, som jeg kun kan takke”

De seneste to år har hun derfor også videreuddannet sig inden for netop iværksætteri og innovation med en målsætning om at kunne komme til at hjælpe aspirerende entrepreneurer som hende selv med at gøre drømme til virkeligheden.

Som selvstændig erhvervsdrivende, ramte først coronakrisen og sidenhen krig, forsyningskrise og inflation særdeles hårdt. Og netop udfordringer, har Cucú Studios og Teodora haft tæt inde på kroppen. Men at overleve det har givet Teodora en endnu stærkere tro på egne evner og på klinikkens koncept, samt en taknemmelighed over, at det hele er lykkedes.

Produkter

Brands til vippe extensions: Aspire by Lash Bar og Blink Nordic og LASHSTUDIOCUCU.

‘BL Laser Lash’ er efterfølgeren til de populære ‘Signature Mink’. Stadig samme høje kvalitet af PBT materiale fra Korea. Den eneste forskel er at ‘BL Laser Lash’ er med forbedret holdbarhed, hvilket skyldes en laser behandling på extensions rod . Den specielle laser skravering øger fleksibiliteten samt limens hæfteevne. Derudover er alle vores produkter testet og godkendt af:

  • EU godkendelse af produkt
  • Ikke testet på dyr
  • Parabenefri
  • Vegansk pre-treatment med biotin + vegansk lift og setting lotion
  • Intens genopbyggende keratin og collagen after-treatment
  • Bedre bæredygtighed
  • Ny teknologi forhindrer risiko for overbehandling