Handelsbetingelser

 

AFBUDSPOLITIK

Hos Cucú Studios er det hurtigt og nemt at booke yay! 

Vi ønsker flest mulige tider til rådighed for vores kunder.

Hvis du er forhindret i at møde op til en behandling, skal vi vide det senest 24 timer før din behandlings start.

Afbud skal ske via sms eller tlf. på 42658323.

Hvis du ikke kan komme igennem på tlf. SKAL der sendes SMS 

Hvis du ikke melder afbud,  faktureres det 100% af behandlingens pris.

 Man får automatisk en faktura på mail eller sms. Sagerne bliver samt tid videresendt til vores inkasso firma, som man kan forvænte at blive kontaktet af.

MEDLEMER: 

Medlemmer har altid prioritet på vores venteliste! Vores afbudspolitik gælder ikke til medlemmer, men vi garanterer ikke en nye tid samme uge. 

Hvis du skal få lavet eyelash extensions  Lash Lift /Lash Laminering eller Brow Lift / Bryn Laminering Aarhus , husk at komme uden makeup eller tilføje lash wash i behandlingen, for at undgå ekstratillæg. 

Når du booker tid hos os, accepterer du samtidig vores bookingbetingelser.

 

Betaling
LASHSTUDIOCUCU modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Varen vil først blive udsendt når betalingen er trukket fra din konto.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

LASHSTUDIOCUCU bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
LASHSTUDIOCUCU pakker ordrer på alle hverdage (Mandag-Fredag), med ordre indgået inden kl. 12.00

Varer leveres med DAO eller tilsvarende leverandør, direkte til din ønskede leveringsadresse og vi bestræber os på levering indenfor 2-4 hverdage, medmindre andet er angivet. Der opkræves et tillæg på 40,00 kroner for levering (levering direkte til din bopæl). LASHSTUDIOCUCU forbeholder sig retten til at sende ordren delvist eller samlet. Levering anses for sket, når varen er kommet i din besiddelse

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Når du har modtaget varen, må du alene håndtere den, så du kan fastslå varens art, egenskaber og anvendelse. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Af hygiejnemæssige årsager er der ingen prøveret på skønhedsprodukter, og de vil derfor være plomberet ved levering, som garanti for at varen er ubrugt.

Du mister din returret:

– hvis plomberingen er brugt, åbnet eller skadet. 
– hvis fristen for fortrydelsesret eller returret er overskredet

Hvis varen returneres i ringere stand, end den blev modtaget i, forbeholder vi os retten til at reducere tilbagebetalingen i overensstemmelse med forringelsen af varens værdi. Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, da du selv har ansvaret for forsendelsen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Vi anbefaler, at du altid sender returvarer som pakke, da breve ikke er forsikrede og dermed ikke erstattes af os, hvis de går tabt i posten.

Reklamationsret
Der gives 1 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

LASHSTUDIOCUCU vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

LASHSTUDIOCUCU
Stadion Alle 13A 

8000 og Aarhus C
Email: info@lashstudiocucu.com

Særligt om LASHSTUDIOCUCU Medlemskab – Medlemsbetingelser

Du kan melde dig ind i LASHSTUDIOCUCU Club via vores hjemmeside eller via PBS netbank betaling.

Medlemskabet er en personligt abonnementsordning, og giver dig adgang til en række ydelser og fordele, mod en fast månedlig betaling. Ydelser og fordele inkluderet i medlemskabet kan du se her: www.lashstudiocucu.com/medlemskab

Kun privatpersoner, der er fyldt 18 år, kan blive medlem.

Medlemskabet koster den pris som fremgår på www.lashstudiocucu.com/medlemskab. Når du har gennemført købet har du tegnet et medlemskab hos LASHSTUDIOCUCU, og du vil få en kvittering via email. Medlemskabet betales automatisk hver måned, og du får en kvittering på email hver gang der er hævet en betaling. 

Når du opretter dit medlemskab, betaler du fra dagen du bliver medlem. Derefter betaler du en gang om måneden på den samme dag i måneden som du oprettede medlemskabet. Dvs. hvis du oprettede medlemskabet den 15. februar, så er betalingen den 15. i hver måned indtil du opsiger dit medlemskab. Dit medlemskab går igang den dag du opretter det, og det er ikke muligt at skubbe aktiveringdatoen til en senere dato.

Hvis du ikke længere ønsker at have et medlemskab hos LASHSTUDIOCUCU skal du blot opsige medlemskabet inden næste betaling.

Afmelding kan ske på mail ved [email protected] senest 10 dage før fornyelsesdato, eller ved personlig henvendelse i salonen.

Sæt medlemskab i bero:

På grund af vores lang venteliste med kunder der vil gerne blive medlemmer, er desværre ikke muligt at sætte medlemskabet på pause længere, og kun stoppe/opsige den, hvis du nu ikke ønsker at forsæte som medlem. 

Hvis du ikke længere ønsker at have et medlemskab hos LASHSTUDIOCUCU skal du blot opsige medlemskabet inden næste betaling. 

Afmelding kan ske på mail ved [email protected] senest 10 dage før fornyelsesdato, eller ved personlig henvendelse i salonen.

Vi refunderer ikke medlemskabs beløbet, hvis du ønsker at stoppe inden den næste fornyelsesdato.  MEN vi er fleksible og kan bytte din sidste behandling i dit medlemskab med en vippe buk eller aftagning af vipper, hvis du ønsker at stoppe med at få extensions på. 

Hvis du holder ferie eller aflyser din tid på grund af sygdom, mister du din chance til ugentlige opfyldninger.

Hvis LashStudioCucu holder lukket 1 uge, har du mulighed til at få et stor opfyldning ( på dobbelt tid)  ugen før, eller ugen efter vores klinik har lukket. 

Hvis LashStudioCucu holder lukket 2 uger, har du muligheden til at få 2 store opfyldninger til dobbelt tid, ugen før og ugen efter klinikken holder lukket,
eller sæt din medlemskab i bero uden regning. 

Vi altid søger at have fleksibilitet til vores medlemer og sørger for at de har tider hver uge før vi bliver fuldt booket. Men man selv skal søge at booke tider.

Medlemmer har priøritet på venteliste! Vores afbudspolitik gælder ikke til medlemmer, men vi garanterer ikke en nye tid samme uge. 

Da medlemskabet er en ugenligt service, anbefaler vi at du bliver medlem inden 10 dage fra din sidste behandling. Du kan dog altid tilføje ekstra tid til din behandling under medlemskabet, til ekstra tilæg, hvis dine vipper trænger til en stør opfyldning end en den lille opfyldning du får gratis i medlemskabet hver uge. 

Som medlem, er du selv ansvarlig for at sikker dit at betalingen går i gennem hver måned for at kunne bruge fordelerne, dvs. hvis du skifter kort, skal du selv gå ind under dit konto (som du finder i hver mail du får måneligt) og ændre dine kortoplysninger, mindst 10 dage inden den næste betaling bliver trykket/ dit medlemskab bliver fornyet. 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected].

Bookingbetingelser

Ved at booke en tid hos LASHSTUDIOCUCU, accepterer du samtidig følgende betingelser.

Billeder på social media

Ved at booke en tid hos LASHSTUDIOCUCU, accepterer du at hvis vi få taget før, under og efter behandling billeder af dig, accepterer du samtidig at billederne kan være lagt op på vores social medier, hjemmeside, blive brugt til undervisning eller i vores kataloger. 

Aflysning og ombooking

Hos Cucú Studios er det hurtigt og nemt at booke yay! 

Vi ønsker flest mulige tider til rådighed for vores kunder. Derfor skal afbud ske senest 24 timer før den aftalte tid via kald på 42658323 / 42658071 i hverdagene mellem 9 og 16. Bliver dette ikke overholdt, fakureres det 50% beløb for den aftalte behandling.  

Ved udeblivelse, opkræves det fuldt beløb for behandlingen. Man får automatisk en faktura på mail eller sms som inkluderer administrationsgebyr. Sagerne bliver samt tid videresendt til vores inkasso firma, som man kan forvænte at blive kontaktet af, hvis man ikke betaler til tiden. 

MEDLEMER: 

Medlemmer har altid prioritet på vores venteliste! Vores afbudspolitik gælder ikke til medlemmer, men vi garanterer ikke en nye tid samme uge. 

Når du booker tid hos os, accepterer du samtidig vores bookingbetingelser.

Ved sen ankomst

Ved for sen ankomst udføres behandlingerne i det angivne tidsrum. Er du forsinket vil du blive ringet op 7-10 minutter efter den aftalt tid for at høre om du ønsker at beholde din tid eller booke en ny tid.

Klage

LASHSTUDIOCUCU udsteder ikke refusion på udført behandlinger.

Har du spørgsmål eller bekymringer efter din behandling skal du informere os straks og senest 2 hverdage efter behandlingen via telefon eller persønlig, for at bekræfte din klage

Hvis resultatet efter en behandling ikke er blevet som forventet, vil vi bede dig at komme forbi salonen. Vi kan lave rettelser uden ekstra omkostninger hvis du ønsker det, i op til 3 dage efter den oprindelige behandling. 

Gavekortet er gyldig i 6 måneder fra købsdatoen.

LASHSTUDIOCUCU forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, priser og ydelser.

Du bedes orientere din behandler om kendt allergi og helbredtilstand der kan påvirkes resultatet af behandlingen. Kunden tager fuldt ansvar for den valgte behandling, er du i tvivl, kontrollér altid med din læge inden behandling.

Er man i tvivl ift. allergi el. lign., tilbyder LASHSTUDIOCUCU en mindre test med regning. Her påføres et par vippe extensions på hvert øje, for at teste potentiel intolerance.

Skulle allergi opstå uden at der blev lavet en allergi test, vil kunden blive opkrævet det normalt pris for aftagning.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte af:

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lashstudiocucu.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

LASHSTUDIOCUCU
Stadion Alle 13A 

8000 Aarhus C
Email: info@lashstudiocucu.c