Keratin Brow Genopbyggende SPA Behandling - NYT

Hvordan og hvorfor 

Ren geneopbyggende SPA Keratin Brow behandling som stimulerer væksten af nye hår og styrker de eksisterende.  Den er til dig, som ønsker sundere og fyldigere bryn. Dette behandling vil accelerere dit hårvækst og hjælp huden omkring brynene til at samarbejde, samtid hjælper den imod rødme, acne eller tørhed omkring brynenene.  Anbefales en gang om ugen, efter 6 behandlinger kan man tydelig se at brynene er fyldigere, kraftigere og mørkere, huden omkring er sundere, jævn, glat og glowende. Slip for browbehandlinger i fremmetiden med dette fantastisk behandling.

Rens
Peeling
Fugtgivende Maske
Intens genopbyggende keratin og collagen behandling
Afslutning med tilpassende produkter 
Vejledning og evt. styling/ makeup  efter behov. 
Den kan kombineres med andre behandlinger. 

Keratin Lash & Brow Lift

Keratin Brow Lift

Keratin Brow Lift /Lamineringsprocessen ved LashStudioCucu giver en naturlig form til dine øjenbryn, mens den stimulerer deres regenerering.

Øjenbrynsvalsningen kan være nyttigt for alle der ønsker et naturligt udseende på øjenbrynene. Keratin Brow Lift er den eneste løsning til beskedne og forstyrrede øjenbryn. Proceduren blødgør hårene, styrer og fikserer dem i lang tid.

Damer og herrer, der har tykke øjenbryn, orienteret i forskellige retninger, er de største modtagere af proceduren. Det tager kun en behandling for at have veldefinerede, konturerede øjenbryn, der understreger dit blik. Dine øjenbryn får en subtil farve og bliver samtidig lydige. Proceduren er på det samme koncept som Lash Lift proceduren og bruger naturlige produkter fra Aspire By Lash Bar og Elleebana, som retter hårvæksterne i positiv forstand. 

Da alle de anvendte komponenter og stoffer er baseret på naturlige ekstrakter,  keratin og collagen, vil håret blive stimuleret til naturlig vækst. 

Får bryns hår som vokser i flere retninger eller som er mere nedadgående, i en mere ensartet retning ved at de ‘Liftes’ ved hjælp af en lifting lotion. Den mere opadgående retning løfter brynet og åbner øjet. Samtidig får bryns hårene den genopbyggende Keratin & Collagen boostende behandling Det er en bryns behandling, som får bryns hårene til at fremstå fyldigere, ved hjælp af naturlig Keratin. Denne behandling er den eneste af sin art der plejer hvert enkelt bryns hår intenst i dybden. Holder 4-6 uger.

OBS NYT! På grund af vi valgt at arbejde med den ny Keratin Neutralizing Teknologi, efter Brow Lift ved Cucú Studios, behøver du ikke at hold væk fra vand, damp eller make up.  Keratin Brow Lift kan ikke overbehandles og dine bryn kan aldrig blive beskadiget under/ efter behandlingen.

Produkterne er mere bæredygtig, mere sikre med ingen mulighed til overbehandling, behandlingstid reducering, EU produceret, vegansk og glutenfri. 

Keratin Lash Lift

Keratin Lash Lift er en styrkende revolutionerende behandling med NY Teknologi fra Aspire By Lash Bar. Genopbyggende Lash Lift behandling er inkl. intensiv keratin+collagen kur (booster/botox til vippehåret), pre-treatment med Biotin (B-vitamin), after-treatment med silke proteiner. For at opretholde det bukkede look, anbefales et nyt lift ca hver 5. uge. Produkterne er mere bæredygtig, mere sikre med ingen mulighed til overbehandling, behandlingstid reducering, EU produceret, vegansk og cruelty free.

Den er til dig, som ønsker et smukt og naturligt look uden påsætning af eyelash extensions. Dine vipper bliver skånsomt løftet og bukket, der resulterer i, at dine naturlige vipper ser længere og fyldigere ud i op til 8 uger. Med den nye Keratin Behandling, dine naturlige vipper bliver også ernæret, næret og styrket. Ved Keratin Lash Lift bukkes dine naturlige vipper med en blød silikoneform, som placeres på det øverste øjenlåg. Herefter påføres to forskellige væsker, som hhv. renser og holder de bukkede vipper på plads. OBS NYT! På grund af vi valgt at arbejde med den ny Keratin Neutralizing Teknologi, efter Lash Lift hos Cucú Studios, behoves du ikke at hold væk fra vand, damp eller make up.  Keratin Lash Lift kan ikke overbehandles og dine vipper kan aldrig blive beskadiget under/ efter behandlingen.

EU produceret og godkendt
Ikke testet på dyr
Parabene Fri
Vegansk pre-treatment med biotin + vegansk lift og setting lotion
Intens genopbyggende keratin og collagen after-treatment
Bedre bæredygtighed / klinikstørrelser i lufttætte beholdere med holdbarhed op til 6 måneder
Virketider på 7-10 min. 
Ny teknologi forhindrer risiko for overbehandling
Ny teknologi – brug mascara eller gør vipperne våde lige efter endt behandlingen