VENTELISTE TIL KUNDEKLUBBEN – VIL DU BLIVE MEDLEM, SKAL DU KONTAKT OS

[email protected] / 42658071 / eller ved personlig henvendelse i salonen.

Grunden travlhed, er vores medlemspladser fyldte op! Vi holder venteliste, så må du meget gerne sende os en besked med “MEDLEM” for tilmeldning. 

 Hos LASHSTUDIOCUCU tilbyder vi behandlinger på abonnamen, så kan vores loyale kunder har mulighed for at spare rigtig meget og får de bedste fornøjelse hver eneste uge.Hvis du ikke er medlem endu,  kan du meget nem tilmeld dig i dag og optjen en masse medlemsfordele. Vi glæder os til at velkomme dig i klubben

💚

GRATIS OPRETTELSE UDEN BINDING​

SINGLE LASH EXTENSIONS

1049,-/måned

spar op til 900,-

HYBRID LASH EXTENSIONS

1.219,-/måned

spar op til 900,-

VOLUME EXTENSIONS

1.319,-/måned

spar op til 900,-/

HVAD SIGER VORES MEDLEMMER?

“Jeg har været fast kunde i omkring et halvt år nu og er super glad for mit måneds-abonnement på volumelashes, der giver mig mulighed for at få mine vipper opfyldt helt op til fire gange om måneden 😍

Teodora, der ejer klinikken, er det sødeste og venligste væsen og man får altid den bedste service – både hos hende, men også hos Helle og Stephanie, der ligeledes er super søde, dygtige og kompetente ☺️

Jeg kan på det varmeste anbefale Lash Studio Cucu❤️” 

Tea

 

Teodora har den fineste butik!
Hun byder en hjertelig velkommen, jeg føler mig tryg, godt tilpas og i gode hænder.
Hun er sej! Hun laver sine egne buketter – jeg er imponeret!

Ildsjæl!

TAK for de smukkeste vipper! Føler mig så smuk,
Kan takke dig ! Du får min største anbefaling !”

Mia Bødker, Frisør. 💛

 

Best lash lift I’ve ever gotten! I have very thick and stiff lashes which are difficult to lift, but Teodora did it perfectly. She is super knowledgeable about her products and treatment and is super sweet. Highly recommend 😊

HVORDAN VIRKER DET?

Medlemskabet er en personligt abonnementsordning og giver dig adgang til en række ydelser og fordele mod en fast månedlig betaling.

Når du opretter dit medlemskab, betaler du for den kommende måned. Dvs. hvis du oprettede medlemskabet den 15. februar,
så er betalingen den 15. (+/- 5 bank arbejdsdag) i hver måned indtil du opsiger dit medlemskab. Dit medlemskab går i gang den dag du opretter det.

Lash Extensions Medlemskab: Du få op til 45 minutter opfyldning af dine vipper inkl. en vippe wash med hver besøg.
Du kan tilføje retning eller farvning af bryn gratis en gang hver måned og købe alt til 10% rabat i vores fysisk klinik.* (rabatten kan ikke tilføjes om på eksisterende nedsatte varer)

Hvornår kan jeg start medlemskabet?

Da medlemskabet er en ugenligt service, anbefaler vi at du bliver medlem inden 10 dage fra din sidste behandling ( opfyldning eller nyt sæt).

Du kan dog altid tilføje ekstra tid til din behandling, til ekstra tilæg, hvis dine vipper trænger til en større opfyldning end den du får gratis i medlemskabet hver uge. Bare husk at book i god tid for at dette er en mulighed. 

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Du kan melde dig ind ved at kontakt os på [email protected], kald på: 42658071, eller ved personlig henvendelse i salonen.

KAN JEG SÆTTE MIT MEDLEMSKAB PÅ PAUSE?

På grund af vores lang venteliste med kunder der vil gerne blive medlemmer, er desværre ikke muligt at sætte medlemskabet på pause længere, og kun stoppe/opsige den, hvis du nu ikke ønsker at forsæte som medlem. Man må selfølgelig gerne melde tilbage ind, ligeså snart det er plads igen.

KAN JEG OPSIGE MIT MEDLEMSKAB?

Hvis du ikke længere ønsker at have et medlemskab, skal du blot opsige medlemskabet inden næste betaling. 

Afmelding kan ske på mail ved [email protected] senest 10 dage før fornyelsesdato, eller ved personlig henvendelse i salonen.

REGLER I TILFÆLDE AF FERIE, SYGDOM ELLER AFLYSNING?

Hvis du holder ferie eller aflyser din tid på grund af sygdom, mister du din chance til ugentlige opfyldninger.
Husk at du kan altid opsige dit medlemskab i tilfælde af langtidssygdom eller ferie. 

Hvis LashStudioCucu holder lukket 1 uge, har du mulighed til at få et stor opfyldning ( på dobbelt tid)  ugen før, eller ugen efter vores klinik har lukket. 

Hvis LashStudioCucu holder lukket 2 uger, har du muligheden til at få 2 store opfyldninger til dobbelt tid, ugen før og ugen efter klinikken holder lukket,
eller sæt din medlemskab i bero uden regning. 

Vi altid søger at have fleksibilitet til vores medlemer og sørger for at de har tider hver uge før vi bliver fuldt booket. Men man selv skal søge at booke tider.

Medlemmer har priøritet på venteliste! Vores afbudspolitik gælder ikke til medlemmer, men vi garanterer ikke en nye tid samme uge. 

[instagram feed="5094"]